Ons bedrijf

Ons bedrijf

Vanuit onze passie zijn we de afgelopen 35 jaar uitgegroeid tot een van de grootste telers van prei in Europa. Een bedrijf waar we trots op zijn.

Onze prei wordt geleverd aan de retail, exporteurs, snijderijen en industriële afnemers.

Naast de teelt zorgen we ook zelf voor het verwerken, bewerken en het verpakken van prei. Daardoor is het mogelijk om met onze klanten mee te denken en flexibel in te springen op hun wensen.
Voorbeelden zijn: promotieacties, andere verpakkingen of afwijkende sorteringen. We kunnen een totaalconcept leveren.

preiveld
voorzijde bedrijf vdElzen

Organisatie

We telen ruim 260 hectare prei op percelen in een straal van ongeveer 25 km rondom ons bedrijf in Uden.

Ons team bestaat uit vaste medewerkers op het land, in de verwerkingshal en op kantoor; aangevuld met tijdelijke arbeidskrachten om pieken op te kunnen vangen. Daarnaast huren we experts in om ons te adviseren op diverse vlakken.

We werken met mensen die altijd de ogen open hebben én die snel een vindingrijke brug slaan tussen zien en doen. Zo kunnen we snel schakelen, innovatieve oplossingen bedenken.

Certificeringen

Onze producten telen we met grote zorg voor kwaliteit en duurzaamheid.

Door ons te certificeren borgen wij de voedselveiligheid, traceerbaarheid en milieueisen die gesteld worden aan ons bedrijf.

We beschikken over de certificaten:

  • GlobalGap
  • Grasp
  • On the way to PlanetProof
  • FSSC22000

Bent u reeds afnemer en heeft u een van onze actuele certificaten nodig, neem dan contact met ons op, dan sturen wij u deze toe.

Koelfaciliteiten en machines

We beschikken over 1.700 m2 koelcellen waarin we onze prei (voor)koelen en de geschoonde prei voor transport klaarzetten. Deze cellen zijn tevens onze garantie dat we in perioden van strenge vorst door kunnen blijven leveren.

Ons machinepark is modern en maakt het werken voor onze mensen prettig. Van tractor op het veld tot lopende band in de verwerkingshal.

Snijderij

Onze service gaat nog verder dan alleen een ‘hele’ prei. Op onze locatie hebben we ook een volledig gecertificeerde snijderij waarin we onze eigen prei snijden.

Zo bestelt u bij ons dus ook prei voor directe verwerking in soepen, sauzen, snacks of maaltijden.

Heeft u interesse, kijk dan even op onze productpagina voor ons aanbod.